Scooter Forum

Övrigt => Kalender => Ämnet startat av: tomas skrivet 2012-03-03, 01:08:07



Titel: Custom Bike Show - Norrtälje lördagen 2 Juni 2012,
Skrivet av: tomas skrivet 2012-03-03, 01:08:07
(http://www.custombikeshow.se/head/head.jpg)

Custom Bike Show™ 2:e Juni, 2012!

Hej och välkomna allesammans till årets ”Custom Bike Show™”, Norrtälje.
Som vanligt är vi glada att även i år ha möjligheten att genomföra det evenemang som av vissa brukar kallas "SM i hojbygge"!

Det är för många målet efter en lång, mörk vinter av flitigt byggande, fixande och putsande på de motorcyklar som förhoppningsvis, kanske för allra första gången, skall startas och köras till Norrtälje den första lördagen i juni!

Många är de tillfällen då ägarna till vinnarhojar har blivit färdiga med sina byggen på morgonen utställningsdagen, och gråa i ansiktet av utmattning äntrat sin skapelse för att ila till Norrtälje och vinna pris i sin klass med en lack som knappt hunnit torka. Det kallas hängivenhet!

Som vanligt har vi aktiviteter på båda sidor om hamnbassängen och en pontonbro däremellan.

Vi är som alltid den nordiska deltävlingen i AMD’s World Championship of Custom Bike Building.
Dvs. 1:a pristagaren går direkt till VM-finalen i Sturgis, USA samt 2:a och 3:e pristagaren går till EM-finalen i Mainz, Tyskland. Kostnaden för detta (80.000.- SEK) sponsras av Twin Club Mc.
Naturligtvis har vi också det för utställningen klassiska prisbordet på Custom Bike Show™ som i år är värt mer än 400.000.- SEK.

För övrigt har vi för de sugna olika sorters förfriskningar och mat att förtära, liksom allehanda varor och attraktioner på olika platser inom utställningsområdet.

Vi vet att ni kommer att få se några av världens bästa motorcykelbyggen här i parken och hoppas ni får en bra dag och upplevelse.

Med detta önskar vi er åter igen varmt välkomna och hoppas att ni får en trevlig helg tillsammans med oss i Twin Club MC!

Mer info,
http://www.custombikeshow.se/ (http://www.custombikeshow.se/)

Sampan ordf. Twin Club Mc.